Kapitalkassen forbrukslån

Kapitalkassen er en ny og spennende søkemotor på det norske markedet. Den er markedets mest effektive søkemotor og er bygd for å hjelpe deg og andre som ønsker å finne et lån som passer for deg. Vi fokuserer på to type lån: forbrukslån og kredittkortlån. Begge lånene er lån man får uten at banken tar sikkerhet. Det vil si at bankene ikke tar noen form for pant eller annen sikkerhet i dine eiendeler, men tror du kan betale for gjelden – fult og helt. Juridisk sett binder du deg som person til banken, og klarer man ikke å betale kan banken gå til deg som person å søke dekning for lånet ved hjelp av det du eier. Eier man ingenting får banken ingenting.

 

Mange sliter økonomisk ved at de tar opp mer gjeld enn det de faktisk trenger. Når man først får mer gjeld bruker man som oftest opp pengene man får låne enn å gjøre et bevist valg om å betale ned på lån.

Sammenligne forbrukslån

Vår søkemotor kan stilles inn etter dine kriterier for lån slik at du får akkurat det du trenger og slik at du også vet hvor mye du må betale i måneden. Det er viktig at du sjekker med din økonomi at du tåler et litt høyrere press på regningene. Når det er sagt kan man faktisk få et lavere press på regningene ved å ta opp et billig forbrukslån for så å betale ned kredittkortgjeld. Forbrukslån har generelt sett lavere rente enn kredittkortgjeld og vil på den måten redusere dine månedlige kostander.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *