Forbrukslån krav

Krav til inntekt

Kredittyter har alltid et krav til inntekt. Det er ikke noen klar definisjon av hvor mye du skal ha i inntekt fra loven sin side, men bankene pleier å operer med 200-250.000 kroner i minimum årsinntekt. Grensen følger selvfølgelig gjennomsnittsinntekten for øvrig og lønnsvekst.

I tillegg er det en del banker som krever du skal vøre i fast arbeid. Hvis du får dagpenger, eller annen form for trygd, er det noen banker som vil avvise lånesøknaden din. Dette har en sammenheng med, at du antagelig havner i en risikogruppe, som indikerer du har høy risiko for å ikke overholde betalingsforpliktelsene dine.
Noen banker lar deg låne hvis du har en sunn økonomi ellers og lite eller ingen gjeldsgrad. Derfor, er det lurt å sondere markedet etter långivere som ikke har fast arbeid som absolutt krav. Det er forskjell på fast arbeid og fast inntekt, selv om disse henger sammen, fordi det vil uansett være t krav til at du har en fast inntekt, for at lånesøknaden din skal bli vurdert.

Ingen betalingsanmerkninger

Et absolutt krav du skal forholde deg til ved et billig forbrukslån, er kravet til ingen betalingsanmerkninger. Hvis du har betalingsanmerkning kan du glemme alt om få låne penger. Dette er noe som gjelder usikrede lån generelt, men det kan også på virke inn på så mye mer, fra mobilabonnement til strømregninger. Ta derfor tak i problemet hvis du het betalingsanmerkninger. Noen banker gir deg kanskje enkelte lån hvis du har fast eiendom og kan bruk dette som sikkerhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *